Podziel się wrażeniami!
czy ktoś słyszał, czytał lub widział gdzieś oficjalne info od SONY na temat aktualizacji bądź braku aktualizacji tabletów S do Androida 4.0 ?
Nie chcę czytać o przypuszczeniach, marudzeniu itd. ale o w miarę potwierdzonych informacjach.
Pozdrawiam,
kris
No i co z tą aktualizacją znacie już konkretny termin?
a ja jestem ciekaw, co się stanie po aktualizacji tzn. które dane zostaną utracone
http://www.youtube.com/watch?v=9sRl7Ki0Ecw&XID=M:t
Ładnie. Ładnie. Najbardziej czekam na zamykanie programów oraz screenshot'y (bardzo mnie dziwiło, że nie ma takie opcji aktualnie).
Więc:
- kiedy PL?
- które dane stracimy po aktualizacji ?
A co ma aktualizacja do danych?
Lajam napisał(a):
A co ma aktualizacja do danych?
kris napisał(a):
Z info jakie posiadam, dysk jest formatowany. Więc czekam na potwierdzenie z pewniejszego źródła
a ja jestem ciekaw jak appki beda śmigały
btw, bo nie wiem - a jak się będą miały appy robione pod smartfony, czy będą śmigać na tablecie też
PL wtedy kiedy cała Europa - na razie mam uwiązane usta. Na pewno będzie to maj - prawdopodobnie część Tablet S będzie mieć aktualizacje w czasie, o którym pisałem 2,3 posty temu.
Co do danych to... nie wydaje mi się abyśmy mieli tracić cokolwiek. Nigdy się z tym nie spotkałem. Jakieś źródło?
Już 3 tydzień maja, a tutaj grobowa cisza... Coś mi się zdaję, że poczekamy sobie na aktualizacje