Podziel się wrażeniami!
Witajcie,
nie miałem jeszcze okazji przetestować tego urządzenia, może ktoś już posiada go? Wygląd mi się bardzo spodobał, szczególnie kształt (grubszy na górze). Ciekawe rozwiązanie. Na pierwszy rzut oka są ciekawie rozwiązane przyciski na panelach bocznych. No i system Android, który według mojej oceny jest jednym z lepszych rozwiązań dostępnych na rynku. Ciekawe jaka będzie możliwość aktualizacji. Poniżej recenzja tego modelu:
http://www.pcpro.co.uk/reviews/tablets/370165/sony-tablet-s
cogito napisał(a):
Co drugi post mobora prędkość iPada rośnie diametralnie, z trzykrotności zrobiła się już pięciokrotność Tegry
cogito
Jest menadżer plików jest darmowy i do tego jest kilka wesji działa się na nim całkiem przyjemnie. Co do zamykania aplikacji w ciągu 12 godzin zabawy z S1 dziś w pracy poznałem kilka sposobów, ale najprostszy i najskuteczniejszy to wejść w ustawienia i menadżer aplikacji, chyba że aplikacja ma opcje zamknięcia jak w przypadku Angry Birds to nie ma potrzeby
Zimny napisał(a):
może ktoś już posiada go?
Gratulacje.
A nie lepiej było się 2 dni wstrzymać?
Listopad najlepszym miesiącem na zakupy
Lajam napisał(a):
Gratulacje.
A nie lepiej było się 2 dni wstrzymać?
Listopad najlepszym miesiącem na zakupy
miałem okazję przetestować w sony center,
na plus stylistyka (coś innego od ipada), nowy android wzbogacony przez sony o dodatki.
Tablet też jest wygodny i robi dobre zdjęcia.
Minusem jest moim zdaniem wykonanie: plastik wygląda jak to plastik nic szczególnego ale tragicznie wygląda miejsce ulokowania wejść do tabletu, ta klapka wygląda tandetnie do tego jest średnio wygodna. Do tego tablet jest dość gruby, choć z drugiej strony wygodnie się na nim pisze dzięki lekkiemu pochyleniu ekranu.
Trochę głupio wygląda też nie pełne tłumaczenie interfejsu,dla mnie to nie problem ale wygląda to mało profesjonalnie.
Cenowo nie jest tak źle, jest tańszy od nowych samsungów więc nie jest źle (mogłoby być taniej ale to Sony...)
Czytałem też w recenzjach, że bateria krótko trzyma bo ok 6h co moim zdaniem dyskwalifikuje to urządzenie jako mobilne ...
Singularity2 napisał(a):
Czytałem też w recenzjach, że bateria krótko trzyma bo ok 6h co moim zdaniem dyskwalifikuje to urządzenie jako mobilne ...
Kris mógłbyś sprawdzić jaka jest jakość dźwięku w tablecie? Jak już pisałem wcześniej znalazłem gdzieś w sieci informację, że jakość jest porównywalna z najlepszymi modelami MP4 Sony Walkman!
destin6 napisał(a):
Kris mógłbyś sprawdzić jaka jest jakość dźwięku w tablecie? Jak już pisałem wcześniej znalazłem gdzieś w sieci informację, że jakość jest porównywalna z najlepszymi modelami MP4 Sony Walkman!
Ale najpóźniej na plenerze się odezwie...