Podziel się wrażeniami!
czy ktoś słyszał, czytał lub widział gdzieś oficjalne info od SONY na temat aktualizacji bądź braku aktualizacji tabletów S do Androida 4.0 ?
Nie chcę czytać o przypuszczeniach, marudzeniu itd. ale o w miarę potwierdzonych informacjach.
Pozdrawiam,
kris
Ręka do góry, kto codziennie klika w "System Update"
Witam
Według informacji ICS ma pojawić się pod koniec maja a dzis mamy 15.05 .... ...spokojnie cierpliwości
destin6 napisał(a):
Już 3 tydzień maja, a tutaj grobowa cisza... Coś mi się zdaję, że poczekamy sobie na aktualizacje
greyboy napisał(a):
Ręka do góry, kto codziennie klika w "System Update"
kris napisał(a):
destin6 napisał(a):
Już 3 tydzień maja, a tutaj grobowa cisza... Coś mi się zdaję, że poczekamy sobie na aktualizacje
Cierpliwość. Przecież nasze tablety działają i bez ICSa, prawda ? Ja również bardzo czekam, ale cóż....czekam cierpliwie
Dobrze, że będzie taka możliwość. Nie wiem, jak u innych z icsem i kartami (micro)SD. Bardziej mnie ciekawi, czy wreszcie zacznie działać app2sd, czyli czy zostanie wyeliminowany błąd dot. nazwy "partycji".
A mnie głównie interesuje czy mój tablet przestanie się wreszcie wieszać przy uruchamianiu. Gdzieś tutaj ktoś zapodał, że aktualizacja ma rozwiązać ten problem (nota bene problem, który dotyka tylko mnie).
Panowie, wygląda na to, że jeszcze musimy (sam codziennie sprawdzam ) poczekać do końca maja. Początkowo informacja mi podana zawierała informacje, że modele z Wi-Fi otrzymają aktualizację do 2. tygodnia maja, a pozostałe do końca miesiąca. Widzę jednak, że od tej idei odeszli. Zatem jeszcze max 13 dni
Jutro poznacie oficjalną datę premiery. Powiem tylko tyle, że mieści się ona w ramach, które napisałem w poście wyżej i będzie później niż japońska
Już dziś jest jutro więc kiedy ta aktualizacja?
http://vaioblog.pl/sony-tablet/android- ... -premiera/
Premiera do 31.05. Najpóźniej wtedy pojawi się alert na Waszym Sony Tablet.