Podziel się wrażeniami!
czy ktoś słyszał, czytał lub widział gdzieś oficjalne info od SONY na temat aktualizacji bądź braku aktualizacji tabletów S do Androida 4.0 ?
Nie chcę czytać o przypuszczeniach, marudzeniu itd. ale o w miarę potwierdzonych informacjach.
Pozdrawiam,
kris
Dokładnie ma rozpocząć się OD 21.04. Ice Cream Sandwich na Sony Tablet S i P potwierdzony!
Widziałem już zmiany, będzie naprawdę nieźle
bart132 napisał(a):
Widziałem już zmiany, będzie naprawdę nieźle
Szczególnie przydałaby się aktualizacja oryginalnego odtwarzacza muzyki. Brak możliwości odtwarzania z karty pamięci to jakaś pomyłka Na szczęście jest Poweramp, ale on nie daje takiej jakości dźwięku co aplikacja Sony.
destin6 napisał(a):
Szczególnie przydałaby się aktualizacja oryginalnego odtwarzacza muzyki. Brak możliwości odtwarzania z karty pamięci to jakaś pomyłka Na szczęście jest Poweramp, ale on nie daje takiej jakości dźwięku co aplikacja Sony.
bart132 napisał(a):
Aktualizacja do ICS'a w Europie odbędzie się na początku maja, dokładną datę poznamy w piątek.
lio napisał(a):
Pojawi się odtwarzanie z karty SD, muzyki, filmów i zdjęć natychmiast w programach Sony: Music, Video i Gallery np. będzie funkcja panoramy jak w xperii, oraz wiele nowości...
lio napisał(a):
Pojawi się odtwarzanie z karty SD, muzyki, filmów i zdjęć natychmiast w programach Sony: Music, Video i Gallery np. będzie funkcja panoramy jak w xperii, oraz wiele nowości...
@lio: Otrzymujesz karnego jeżyka za zdradzanie takich informacji!
ICSa możemy spodziewać się w pierwszych 2 tygodniach maja. Wszystkie informacje będą na VAIO Blogu.
bart132 napisał(a):
ICSa możemy spodziewać się w pierwszych 2 tygodniach maja. Wszystkie informacje będą na VAIO Blogu.
karny jeżyk jest już passé, teraz za karę ogląda się filmik z mięsnym jeżem :smileymrgreen:bart132 napisał(a):