Podziel się wrażeniami!
Jestem początkującym użytkownikiem lustrzanki,więc proszę o wszelkie podpowiedzi:)
159. Fajnie złapany moment
170. 171. Bobas super, zwłaszcza na 170
2.jpg 5.jpg dobre
174. troszke zbyt małe GO i przydałoby się lekko wyostrzyc.
175. pomysł fajny tylko kolorki chłodne
167. mam nadzieję że bobaska też będziesz zabierał na plac zabaw. Portret
Bobasa już obiecałem Kasi,że zabiorę na glinianki .Zważywszy na to ,że zasypują je,a chciałbym aby bobas zobaczył gdzie tata spędzał dzieciństwo.
Troszkę poprawiłem kolor,jeszcze zwrócę uwagę że to jest wysuszona muszelka.lokator już dawno ją opuścił.
55-200 SAM w akcji,kościół św.Lamberta w Radomsku,jak dla mnie znacząca różnica między Tamronem 70-300(którego już nie mam) a Sony,zrobione z ręki
Wczoraj spotkałem takie maleństwo.I za pomocą odwróconego Heliosa nakręconego na KITa uchwyciłem ją tak.Co prawda musiałem dłuższą chwilę poczekać bo się zwinęła w kłębek ale potem już było spoko jak widać.
A to za nią to sami się domyślcie
Ostatnie zdjęcie łatwo będzie sprzedać...
Rolnikom do listu gończego z wyznaczona nagrodą Za ujęcie szkodnika...
Bardzo fajne prawiemakro choć... trochę niekolorowe
Ostatnio skusiłem się i wyciągnąłem Kasię na powietrze i w delikatne pochmurne popołudnie trochę pstryknąłem foto. W użyciu tylko aparat + 50-tka 1.8.
Wszelkie uwagi mile widziane,najbardziej jakaś stronka na której mógłbym podejrzeć jak uchwycić Kasię w ciąży.
rowerowa przejażdżka
Ja powiem tak. Wąż super! Tylko mnie jakoś razi ten dół zdjęcia rozmazany...
A co do ważek... genialne ujęcie, delikatny brak ostrości można wybaczyć
Do rozwiązania zostało kilka tygodni ,więc staramy się utrwalić każdą chwilę.I dziś przestawiłem opcję w aparacie na czarno-białe, i pierwsze tego efekty umieszczam na forum.
187 rewelacja