Podziel się wrażeniami!
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
W poprzednim modelu wykonując przywrócenie ustawień fabrycznych spowodowało wyczyszczenie danych oraz reinstalacją aktualnej wersji. Więc bez obaw. Ja jednak dla rzadnej apki nie zrobiłbym formata. Za dużo czasu na instalację, zmiany ustwień apek i personalizację.
Jeśli tak bardzo zależy Ci na korzystaniu z internetu w małym okienku spróbuj aplikacji Floating Browser.
Nie potrafię Ci pomóc w kwestii wbudowanej przeglądarki, ale polecam Ci instalacje chrome zdecydowanie przyjemniejsza w użytkowaniu przeglądarka:smileyhappy:
Paweł, ale nie chodzi o klasyczne używanie przeglądarki, ale o dodatkowe okienko (multitasking się to zwie).
dobromirro - chciałem sprawdzić, czy da się odinstalować i zainstalować ten widżet i odinstalowałem internet ze small apps i ... i teraz będę bez internetu w małych aplikacjach. Bo nie ma tej appki w sklepie 😕
Nie wiem co się stało u Ciebie, ale serwis pewnie zaleci przywrócenie ustawień fabrycznych tabletu (usuwa wszystkie dane) 😞
W poprzednim modelu wykonując przywrócenie ustawień fabrycznych spowodowało wyczyszczenie danych oraz reinstalacją aktualnej wersji. Więc bez obaw. Ja jednak dla rzadnej apki nie zrobiłbym formata. Za dużo czasu na instalację, zmiany ustwień apek i personalizację.
Jeśli tak bardzo zależy Ci na korzystaniu z internetu w małym okienku spróbuj aplikacji Floating Browser.