Podziel się wrażeniami!
Witam i prosze o pomoc. Kupiłem tablet sony tablet s 3g ale nie mobłem ściągnąć skypa z android market. Pojawia sie komunikat że nie kompatybilna z modelem sony tablet s. Ściągnąłem w końcu z chomikuj pl i wyglądał dobrze na tablecie. siebie w małym okienku widze ale osoby do której dzwonie już nie widzę. Jest tylko domyślny obrazek i słyszę głos. Czy to wina aplikaji czy słuchawek z mikrofonem? Bo mam tam 2 bolce a gniazdo na skype w tablecie ma jedno . Czy jest jakis zestaw słuchawkowy z mikrofonem na 1 bolec? Pomocy. Będę wdzięczny za maila na bearhunters@wp.pl
Witam i prosze o pomoc. Kupiłem tablet sony tablet s 3g ale nie mobłem ściągnąć skypa z android market. Pojawia sie komunikat że nie kompatybilna z modelem sony tablet s. Ściągnąłem w końcu z chomikuj pl i wyglądał dobrze na tablecie. siebie w małym okienku widze ale osoby do której dzwonie już nie widzę. Jest tylko domyślny obrazek i słyszę głos. Czy to wina aplikaji czy słuchawek z mikrofonem? Bo mam tam 2 bolce a gniazdo na skype w tablecie ma jedno . Czy jest jakis zestaw słuchawkowy z mikrofonem na 1 bolec? Pomocy. Będę wdzięczny za maila na bearhunters@wp.pl" target="_blank
W moim 3G też nie miałem żadnych problemów ze ściągnięciem skype'a z marketu. Program działa choć rozmówcy narzekają na jakość obrazu (przednia kamerka w tablecie pozostawia wiele do życzenia).
Naprawdę dziwne. Masz aktualną wersję systemu (aktualnie Android 3.2.1 release 2)?