Podziel się wrażeniami!
Witajcie,
nie miałem jeszcze okazji przetestować tego urządzenia, może ktoś już posiada go? Wygląd mi się bardzo spodobał, szczególnie kształt (grubszy na górze). Ciekawe rozwiązanie. Na pierwszy rzut oka są ciekawie rozwiązane przyciski na panelach bocznych. No i system Android, który według mojej oceny jest jednym z lepszych rozwiązań dostępnych na rynku. Ciekawe jaka będzie możliwość aktualizacji. Poniżej recenzja tego modelu:
http://www.pcpro.co.uk/reviews/tablets/370165/sony-tablet-s
destin6 napisał(a):
Kris mógłbyś sprawdzić jaka jest jakość dźwięku w tablecie? Jak już pisałem wcześniej znalazłem gdzieś w sieci informację, że jakość jest porównywalna z najlepszymi modelami MP4 Sony Walkman!
Dopiero teraz doczytałem pytanie do mnie: jak jest? Moim zdaniem jeśli mamy dobre źródło (plik) to materiał na wyjściu jest bardzo dobrej jakości
A jak podepnę pod moje creativy to już w ogóle
btw
dla wszystkich użytkowników Androida oraz DSLRów : wyczaiłem dzisiaj aplikację, która umożliwia podgląd RAWów: RAWDroid Demo. Oczywiście za friko
edit:
Singularity2 napisał(a):
na plus stylistyka (coś innego od ipada)
Singularity2 napisał(a):
Czytałem też w recenzjach, że bateria krótko trzyma bo ok 6h co moim zdaniem dyskwalifikuje to urządzenie jako mobilne ...
Witam - posiadam go już około miesiąca i co tu dużo pisać - jest ok brakuje mi tylko jednego najważniejszego jak dla mnie dostępności bez problemu do przejściówki z micro usb na usb aby np wpiąć penka - najlepsze że mało go używam bo bez przerwy okupuje go moja żonka przez znaną i widać lubianą bo wciągającą grę hehe
ad1) nie ma z tym problemu. Wystarczy rozejrzeć się szerzej (po innych producentach). Ja kupiłem taki kabelek za 5zł
ad2) nie dziwię się, że żona okupuję tablecik
kris napisał(a):
trebor napisał(a):
kris napisał(a):
nie tylko ona....zauważyłem, że płeć piękna ma jakieś skłonności do tapania
kris napisał(a):
ad1) nie ma z tym problemu. Wystarczy rozejrzeć się szerzej (po innych producentach). Ja kupiłem taki kabelek za 5zł
Krótko i na temat: ja kupiłem kabelek Nokia CA-157.
Wielkie pokłony za podpowiedź - ale jeszcze jedno pytanie - mój tablecik nie jest 3G niestety jeszcze ich nie było kiedy go kupowałem dlatego pytanie:
posiadam modem z kartą sim w play który jest właśnie na usb czy jeśli go podłączę do tablecika to będzie działać ? - ciekaw jestem ale jak to mówią póki nie spróbuję to się nie dowiem ale może jest jakiś inny sposób połączenia internetu 3G; na pewno takie rozwiązanie jak w linku da efekt ale to dodatkowo koszt ok 300 zł - http://www.edimax.pl/pl/produce_detail. ... &pl2_id=18
yonkers napisał(a):
Wielkie pokłony za podpowiedź - ale jeszcze jedno pytanie - mój tablecik nie jest 3G niestety jeszcze ich nie było kiedy go kupowałem dlatego pytanie:
posiadam modem z kartą sim w play który jest właśnie na usb czy jeśli go podłączę do tablecika to będzie działać ? - ciekaw jestem ale jak to mówią póki nie spróbuję to się nie dowiem ale może jest jakiś inny sposób połączenia internetu 3G; na pewno takie rozwiązanie jak w linku da efekt ale to dodatkowo koszt ok 300 zł - http://www.edimax.pl/pl/produce_detail. ... &pl2_id=18" target="_blank