- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Time-Lapse App - zdjecia poklatkowe
Mam problem z instalacją zdjęcia poklatkowe na Sony a6300, a właściwie z samym zakupem. Przechodzę wszystkie kroki, łączę komputer z aparatem i w momencie kliknięcia: "Kup Zdjęcia poklatkowe" (poniżej)
nie przenosi mnie na stronę płatności tylko na "podstawowe informacje o koncie" (zdjecie poniżej)
Dodam, że nawet doładowałem konto i wpisałem kartę, więc na koncie mam 60zł + podpiętą kartę. Sprawdzane na różnych przeglądarkach i komputerach. Co robię źle? Ktoś pomoże rozwiązać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Przyłączam się do tematu. Próbowałem kupić aplikację na a6000. Poddaję się.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mam ten sam problem. Dokładnie taki sam. Walczyłem z tym już 2 dni i do niczego nie doszedłem... Próbowałem zainstalować aplikację na a7
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Czyli pozostaje skontaktować się z pomocą techniczną Sony. Wydaje mi się, że to najodpowiedniejsze miejsce. chciałem napisać, ale jak się okazało formularz również nie działa. Sprawdźcie jak możecie.
Jako, że za tydzień wyjeżdzam i program będzie mi potrzebny na pewno zadzwonię w poniedziałek na infolinię. Dam wam znać. A póki co spróbujcie może napisać wiadomość. Może tylko mi nie działą https://services.sony.pl/supportmvc/pl/Contact/Email
A bo u mnie wysyłanie formularza wygląda tak:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć. Słuchajcie, po kilku dniach postanowiłem spróbować jeszcze razi i... udało się. Nic innego nie zrobiłem, a w momencie kiedy wcześniej wyrzucało mnie na stronę z moimi podstawowymi danymi, teraz pokazało się takie coś i mogłem dokonać zakupu z pieniędzy z portfela Sony:
Być może mieli jakieś lagi na serwerach, nie mam pojęcia. Spróbujcie jeszcze raz
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
A jam ma pytanie.
Da się zrobić filmiki razem ze zdjęciami w formacie RAW? Czy tylko jpg?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
czy udało się rozwiązać ten temat?
U mnie klikając opcje "Zamów i zapłać" kompletnie nic się nie dzieje.
Powiem że próbowałem najpierw przez pay pal, potem podpiąłem karę bezpośrednio a na końcu doładowałem konto co powinno być najlepszym rozwiązaniem.
Dodam że aparat podpięty, prawidłowo wykryty - spróbowałem nawet pobrać jakąś darmową aplikacje i nie było problemu z pobieraniem i instalacją,
Dziwi mnie to bo jak człowiek chce już coś prawilnie kupić to pojawia się problem z zrealizowaniem płatności - nie wiem czy sony nie chce zarabiać pieniędzy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć, dzięki za odpowiedź,
rzeczywiście tego nie napisałem ale też tak próbowałem, pojawia się dokładnie te samo okno gdzie jedynym działającym przyciskiem jest "anuluj".
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »