Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
Tomek69N napisał(a):
Vena napisał(a):
Za taki kadr i widoki za oknem prawie zazdroszczę Ci tego zimna
Toć byłaś i fociłaś A kadr.... ot szybki na 10sek i pięć kadrów plener.
Powalający widok
484-swietne
łekombek
478, 479 - przyjemne. Fajnie by było, gdybyś ze statywu zrobił 3 fotki z różnym EV i później delikatnego hdr'a zrobił
Tomek69N napisał(a):
głód światłem rysowania jednak narasta więc...
Kris napisał
478, 479 - przyjemne. Fajnie by było, gdybyś ze statywu zrobił 3 fotki z różnym EV i później delikatnego hdr'a zrobił
Nie opanowałem jeszcze HDRowania
480 - świetny okaz
No trafił się, przejeżdżałem jeszcze tuż obok samców zrzucających ową delikatną skórkę z rogów zero miejsca na zatrzymanie przez długi czas.
481 - jakiś taki niezdecydowanych "ciach"
No może i fakt
482 - wygląda jakbyś na długim czasie naświetlania rozmył chmurki - fajnie wyszł
Często tak bywa jak na fotce ale rzadko mam czas na focenie, no i trza być w TYM MIEJSCU.
483 - przeszkadza mi słońce...widziałbym to tak: LINK]
Jak cię szanuję tak tu się nie zgodzę Ma ślepić jak mnie, To bardzo przyjemne uczucie czasem.
484 - OMG! Przepełnia mnie zazdrość....ja też chcę taki widoczek na swoim koncie! Bajeczny widok Troszkę przeszkadza mi ten kamyk po lewej, ale co zrobić - wszak on tam był
Ja za to chętnie mogę potrzymać lampę żeby się nie przewróciła na Twojej sesji
484
tego mi brakuje w kr.sand
No za 484 wielki szacun. Za kadr. Za zapanowanie nad kolorystyką, nasyceniem i kontrastem.Pozdrawiam i życzę równie udanych kadrów.
akamel napisał(a):
No za 484 wielki szacun. Za kadr. Za zapanowanie nad kolorystyką, nasyceniem i kontrastem.Pozdrawiam i życzę równie udanych kadrów.
mikael napisał(a):
484
tego mi brakuje w kr.sand
485
super seria