Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
Widoczek z 306. i z nabrzeża, na którym coś się zawsze dzieje (patrz fot. dwieście...naście):
318 - fajne światełko i kadr
319 - to też fajne, bo wygląda jakbyś był nad chmurami
320/321 - wcześniejsze bardziej mi się podobały
322 - jest światło jest dobrze
edit:
323 - tutaj już za dużo się dzieje (Twoja norma )
319. to góra na stałym lądzie, którą oglądam z okna codziennie również ze stałego lądu lecz po przeciwnej stronie fiordu. Tym razem pstryknąłem ją z wierzchołka wyspy, na której leży Tromso. Inna perspektywa nieco
320. i 321. no niestety tu nie trafiłem kadrem tak jak chciałem. Mówiłem, że przy tym świetle te 60km/h nawet na wprost to nie przelewki dla Sigmy wolniejszej zdecydowanie od SAL-a 16-105. Wg. mnie i tak się spisała nieźle. Eksperymentowałem z programem sport i też wyszło nieźle ale już nie będę was męczył seriami z telerenami
edit:
kris napisał(a):
edit: 323 - tutaj już za dużo się dzieje (Twoja norma
)
Tomku zdjęcia z wyścigu reniferów bardzo fajne
Relacja z wyścigu reniferów bardzo mi się podoba
U nas tego nie uraczysz
322 - bardzo ładne
323 - jak ktoś wcześniej wspomniał, za dużo się dzieje
Na usprawiedliwienie 323. - jak leciały te dwie paskudy prosto w tzw. "mocny punkt", pomyślałem sobie: "No tak, jeszcze was tu brak było..."
322 jak zawsze śliczny widoczek
Witam
Widzę że masz już coraz więcej światła
322 piękne góry, świetnie pokazane , natomiast co do 323 ciekawe jak by to wyglądało jakby wykroił dół zdjęcia, tam z tym molo, może by się mniej działo
322 - wooow
świetnee
Dziękuję za odwiedziny i pochwały należne uroczej naturze płn. Skandynawii. Nie mam dziś weny ani sił aby coś wklejać ale cdn...