Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
cudnie wyglądają góry otulone chmurami
162 i 163
Starosta napisał(a):
choć ostatnie zdjęcie mnie zaskoczyło - dlaczego aż f32![]()
Aura mnie dziś nie rozpieszczała i zmokłem kilkakrotnie. Powrót do domu jednak obfitował w kolory. Światło było cud, miód i wafelki ale fotki z chorego aparatu niestety nie oddają tego niemniej starałem się jak mogłem...
No i pięknie się wystarałeś
Kurde - już masz te fajne kolorki Ale ja dziś też wyskoczyłem na mały, solowy spacerek i liście zaczynają nabierać jesiennych barw...
Kolory ulegały totalnym przemianom co kilka kilometrów
No dobra
A dwa ostatnie strzały... Mmmmiodzio...
Ktoś tam na forum marudził, że świat jest szary...nie wiem co on bierze ale powinien to rzucić
Żadnych kolorowanek jedynie miejscowa zabawa światłem i kontrastem. W deszczowy dzień. Była jeszcze tęcza ale nic ciekawego nie sfociłem z nią. Mykała to tu, to tam a nawet dwoiła się i troiła ale w kadr mi nie weszła odpowiednio do pokazania
Patrzę i patrzę i nie wiem jakich słów używać,żeby się nie powtarzać...piękne złocistości i ośnieżone szczyty...cudo i jeszcze ta słoneczna ulewa...
Mogę wpaść na weekend? Bo na zdjęciach i ładnie i chyba dobrze... Za młody jestem na ocenianie.
hovany napisał(a):
Mogę wpaść na weekend? Bo na zdjęciach i ładnie i chyba dobrze... Za młody jestem na ocenianie.