Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
No popatrz Tomku, tu ludziska płaczą, że mają pyłka na matówce i focić przez to nie mogą, a Ty inwalidzkim aparatem takie arcydziełka nam tu zapodajesz...
Przyznaję, że z dużym zadowoleniem a co poniektóre to i z zachwytem oglądam.
Nie zazdroszczę zimy za Kołem, ponurej aury i oddalenia od domu, ale jak słonko trochę wyjrzy to widoki masz I umiesz je pokazać
piekne, jak zawsze, 155 przecudne, aż szkoda, że promienie nie padają prosto na dom - ale i tak to foto jest boskie
Sztormowe piękne złowieszcze,pochmurne,ale piękne
No oryginalnością nie zabłysnę piękniaste sztormiaczki
i jak to zgrabnie Tadziu napisał inwalidzkim sprzetem zrobione dlatego należą Ci się
Creatoor napisał(a):
Jak na warunki, sposób robienia i kondycję sprzętu to 155 jest zachwycające. Pięknie ujęte i dostrzeżone. 156 też klimatyczne. W 154 czegoś brak.
Tadeusz napisał(a):
No popatrz Tomku, tu ludziska płaczą, że mają pyłka na matówce i focić przez to nie mogą, a Ty inwalidzkim aparatem takie arcydziełka nam tu zapodajesz...
Przyznaję, że z dużym zadowoleniem a co poniektóre to i z zachwytem oglądam.
Nie zazdroszczę zimy za Kołem, ponurej aury i oddalenia od domu, ale jak słonko trochę wyjrzy to widoki masz I umiesz je pokazać
Tomek69N napisał(a):
Ponadto krzys1977,gegra71,BuBu,Aniqo,Paulino dziękuję za bezkrytyczny zachwyt sztormikiem
O żesz, przepraszam Mephistophelesie, Ludziku, Smoku i dziękuję szczerze.
luzik
Dziś było niezłe światło. Zatrzymałem się na parkingu żeby napić się kawy...
152 - oh ! Ale za dużo się dzieje. Łódka, kamyki, źdźbła, piękny widok
A ja bym uchwycił tylko widok, bo jest faaajny
153 - bez skały w DP rogu byłoby imho lepiej. Ale wiem, wiem - pewnie chciałeś uwiecznić tak by było widać, że łódeczka jest do niej "przymocowana"
154 - troszku za ciemno
155 - o tak ! ja bym się bardziej skupił na prześwicie. Może by tak na 80-100mm to zdjęcie zrobić
156 - mnie fajne, ale fajne
157 -
btw
wielka szkoda dla Twoich zdjęć (w moich oczach oczywiście) jest fakt, że linia horyzontu jest na samym środku
stary wyjadacz jesteś i jestem pewien, że wiesz gdzie ona powinna się znaleźć - pytanie: robisz tak z lenistwa / bo tak chcesz / z przyczyn technicznych ?