anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Paulina

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Paulina

Chcialabym sie podzielic z wami moimi foteczkami zdjatka robie od roczku panasoniciem lumixem DMC-FZ7. :D

931 ODPOW. 931
AdiQa-----
Początkujący

Ciekawy album :thumbsup: Przeglądając go od początku widać jak się rozwijasz fotograficznie :c4
Najbardziej spodobały mi się:
234a, 14, 27 (superanckie), 29, 35, 39, 40-42 i 47 http://klubkm.pl/forum/images/smilies/thumbup.gif

profile.country.pl_PL.title
jareklubicz.
Poszukiwacz

Witam .Paulina ile jeszcze z tego kita wyciągniesz :question:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

AdiQa miło że zajrzałaś :)
Pierwsze zdjęcia w Moim albumie nie są z lustra tylko lumixa . Lustrzankę zakupiłam pod koniec marca i zaczełam wstawiać zdjęcia z nową numeracją, ale miło że coś Ci się spodobało .

Jarek jeszcze można :nauseated_face: dlatego próbuję cały czas , Dzięki

AdiQa-----
Początkujący

paulina napisał(a):

AdiQa miło że zajrzałaś :)
Pierwsze zdjęcia w Moim albumie nie są z lustra tylko lumixa . Lustrzankę zakupiłam pod koniec marca i zaczełam wstawiać zdjęcia z nową numeracją, ale miło że coś Ci się spodobało.

Nie ukrywam, że umknął mi ten szczegół http://klubkm.pl/forum/images/smilies/bag.gif, co nie zmienia faktu, że widać fotograficzny rozwój patrząc nie tylko na jakość zdjęć, ale i na kadry, więc swoje zdanie podtrzymuję ;)

Melanie------
Początkujący

kwatek fajny i to z lewej niczym wąż ;d

doslav.
Poszukiwacz

:smileytwisted:

Przecież to nie kwiatek tylko jakaś hybryda ukwiału z badylkami i żmiją w LD :smileytwisted:
Na dokładkę w obrzydliwych kolorach...

Chciałbym przy najbliższej okazji zapoznać się bliżej z Twoim kitem... Podejrzewam, że ledwo zipie po współpracy z Tobą - ciśniesz go jak niewiemco... :slight_smile:
No i warto - jak widać na obrazkach :thumbsup:

Kwiatek zacny i podoba się bez względu na barwę (bardzo fajnie pokazaną zresztą) :thumbsup:
No i łuski pięknie... Bardzo :c4 :D

Aniqa.
Poszukiwacz

kwiatek super :thumbsup: nasycenie,ostrość :c4

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Doslav kit jest rozgrzany do czerwoności jak Ci go dam to się poparzysz :slight_smile: dzięki za słowo
Aniqa dziękuję :)

profile.country.es_ES.title
jasiu333
Początkujący

kwiat piękny :c4

tweety------
Początkujący

Kwiat rzeczywiście wygląda jak ukwiał z podwodnej odysei :thumbsup: Ciekawy kadr w wykonaniu rozpalonego do czerwoności kita :c4