Podziel się wrażeniami!
Chcialabym sie podzielic z wami moimi foteczkami zdjatka robie od roczku panasoniciem lumixem DMC-FZ7.
Ciekawy album Przeglądając go od początku widać jak się rozwijasz fotograficznie
Najbardziej spodobały mi się:
234a, 14, 27 (superanckie), 29, 35, 39, 40-42 i 47 http://klubkm.pl/forum/images/smilies/thumbup.gif
Witam .Paulina ile jeszcze z tego kita wyciągniesz
AdiQa miło że zajrzałaś
Pierwsze zdjęcia w Moim albumie nie są z lustra tylko lumixa . Lustrzankę zakupiłam pod koniec marca i zaczełam wstawiać zdjęcia z nową numeracją, ale miło że coś Ci się spodobało .
Jarek jeszcze można dlatego próbuję cały czas , Dzięki
paulina napisał(a):
AdiQa miło że zajrzałaś
![]()
Pierwsze zdjęcia w Moim albumie nie są z lustra tylko lumixa . Lustrzankę zakupiłam pod koniec marca i zaczełam wstawiać zdjęcia z nową numeracją, ale miło że coś Ci się spodobało.
kwatek fajny i to z lewej niczym wąż ;d
:smileytwisted:
Przecież to nie kwiatek tylko jakaś hybryda ukwiału z badylkami i żmiją w LD :smileytwisted:
Na dokładkę w obrzydliwych kolorach...
Chciałbym przy najbliższej okazji zapoznać się bliżej z Twoim kitem... Podejrzewam, że ledwo zipie po współpracy z Tobą - ciśniesz go jak niewiemco...
No i warto - jak widać na obrazkach
Kwiatek zacny i podoba się bez względu na barwę (bardzo fajnie pokazaną zresztą)
No i łuski pięknie... Bardzo
kwiatek super nasycenie,ostrość
Doslav kit jest rozgrzany do czerwoności jak Ci go dam to się poparzysz dzięki za słowo
Aniqa dziękuję
kwiat piękny
Kwiat rzeczywiście wygląda jak ukwiał z podwodnej odysei Ciekawy kadr w wykonaniu rozpalonego do czerwoności kita