anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Paulina

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Paulina

Chcialabym sie podzielic z wami moimi foteczkami zdjatka robie od roczku panasoniciem lumixem DMC-FZ7. :D

931 ODPOW. 931
profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

powtorze za reszta w kolorze znacznie lepiej

AdiQa-----
Początkujący

Róża w BW jest bardziej w odcieniach szarości niż black&white, poza tym popieram, że lepiej w BW wyglądałaby biała. Dlatego jak dla mnie kolor zdecydowanie lepsiejszy :thumbsup: :nauseated_face:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Właśnie teraz widzę na lapku , że to raczej szare wyszło :c7 no cóż następnym razem znowu poczekam na notebuka mężowego bo to nie ma co ze starym monitorkiem współpracować .
dzięki za wizytę

profile.country.pl_PL.title
tweety------
Początkujący

Ooo, jaka ładna kolorowa różyczka. Racja, szarości nie dla tej szkarłatnej damy ;)

Aniqa.
Poszukiwacz

Róża w kolorze :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Kolorowa róża ładna jest.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Nie będę odkrywczy, jak powiem, że kolorowa (czerwona) lepsza, ale dodam, że można konwersje na b&w tak ładnie zrobić, że będzie wyglądała... lepiej. Czyli rozjaśnić tę czerwień.

------------------------------
fotoamator
doslav.
Poszukiwacz

O kwiatku nr 51 już wszystko zostało napisane to co Ci tu będę wazelinował? :nauseated_face: Choć należy się :slight_smile:

Zyta - no cóż. Przywołała wspomnienia dzięciołowe... I seria się spodobała :thumbsup:

Róża tylko i wyłącznie w kolorkach. Tym bardziej, że kolorki owe przedniej są jakości ;)

Wpadłem tylko na chwilkę a tu widzę sporo do oglądania... To już wiem gdzie sobie moja wena twórcza powędrowała :slight_smile:

jmw.w-----
Nowicjusz

róża w kolorze super :thumbsup: :c4 w wersji b&w traci to coś...

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Dziękuję Wszystkim za miłe słowa bardzo wiele dla Mnie znaczą pozwolą na dalszy twórczy wysiłek :)