Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Ja bym je obrócił o 90 stopni w prawo przed wstawieniem...gdybyś w taki sposób to wstawił to by był megaszacun
ostatnie nożki - swietne
Mam wrażenie, że już było...
485 - podoba mi się pozycja, ale skóra coś nie teges... jakaś taka plastikowa... A może taka mocno zadbana?
485 - jest w tym zdjęciu coś intrygującego, ale bardziej od kadru podoba mi się oświetlenie.
Fajnie fajnie fajnie ...
Tak tylko zapytam , a w całości masz ?
Spóźnione lecz szczere "stolat".
krisu jeśli to miało byc "k" jak kris albo milenijka to źle poinstruowałeś modelkę
Lekko rozświetlony kadr . Nie chciałbyś się czasem machnąć na ateliery? Piękne niebo rozzorzone za jakieś nogi rozłożone
zgadzam sie z Mama Kuby skora jakas taka...hmy...dziwna
ale sam kadr ciekawy
Michał,nepray,Bubu, Firianus, Lajam, pablo_duch, Deviant, mama kuby, cataris, Bertone,Tomek69N,martha dziękuję za pozostawione słowo
nepray napisał(a):
no, może że też troszki zazdroszczę?
lubisz na ostro ?Firianus napisał(a):
Ostatnie jak dla mnie za miękko.
Lajam napisał(a):
Ja bym je obrócił o 90 stopni w prawo przed wstawieniem...gdybyś w taki sposób to wstawił to by był megaszacun
Deviant napisał(a):
Mam wrażenie, że już było...
cataris napisał(a):
bardziej od kadru podoba mi się oświetlenie.
Bertone napisał(a):
Tak tylko zapytam , a w całości masz ?
Tomek69N napisał(a):
Spóźnione lecz szczere "stolat".
krisu jeśli to miało byc "k" jak kris albo milenijka to źle poinstruowałeś modelkę
Lekko rozświetlony kadr. Nie chciałbyś się czasem machnąć na ateliery? Piękne niebo rozzorzone za jakieś nogi rozłożone
Bezbledna wrzuta .