Podziel się wrażeniami!
Startowo - spacerowo - wczesnowiosenne...
Znaczy jeszcze nie zielono ale już słonecznie wrotycz01 .JPGokol-kap .JPG
No i jakby zaszumiało ździebko
Ale za to nabrało takiego fajnego charakteru. Nie mogę powiedzieć, że mi się nie podoba bo bym nakłamał Całkiem ciekawe...
Nie jestem "zaawansowany" ale popróbowałbym ściągnąć nieco nasycenia albo niepożądanego odcieniu w obróbce - tutaj zielonego.
Tomek69N napisał(a):
Nie jestem "zaawansowany" ale popróbowałbym ściągnąć nieco nasycenia albo niepożądanego odcieniu w obróbce - tutaj zielonego.
No co ja sie tak cieszę...
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/bounce.gif Oby to nie było zaraźliweTomek69N napisał(a):
No co ja sie tak cieszę...
a ta ikonka dla mnie to bochen chleba dzięki jak już tak to i ja sobie postanowiłam pokombinować z dzięciołkiem i taki wyszedł mi efekt
Poczekajcie aż to lusterko kupię to napstrykam tyle dziczyzny...będziecie mogli na mnie popsioczyć porządnie wreszcie...a jest tego trochę. Ostatnio przeganiałem renifery sprzed maski a noca jeszcze ciemna wlazł mi nieomal pod koła naprawdę d.upny łoś
fajna cipelka doslav ci wyszła tylko dlaczego tego komandosa tak usilnie wszyscy chca po swojemu. autor chciał tak jak ma i basta. ale mnie wyszło tak:
PS Nie lubię cudzych prac poprawiać ale jak wszyscy to...i ja nie będę gorszy. Miałem się nie hamować jak gospodarz pozwolił...
co wersja to inniejsza