- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Vaio VPCF13M1E - przejście na Windows 10
Witam
Czy ktoś zmieniał już system na Win 10 w tym modelu VAIO.Od nowości mam Win 7.Czy po przejściu nie ma problemów ze sterownikami ,czy wszystko jest ok?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witamy
w przypadku pytań dotyczących produktów Sony Vaio prosimy o kontakt za pośrednictwem poniższego formularza
http://services.sony.pl/support/pl/contacts/email
Pozdrawiamy
Zespół Sony
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
SZANOWNI PAŃSTWO,
JESTEM UŻYTKOWNIKIEM LAPTOPA PAŃSTWA, SONY VAIO VPCF13M1E-H, NR SERYJNY 27530868-5000652, ZAKUPIONEGO 11.12.2010, Z PREINSTALOWANYM WINDOWS 7 HOME PREMIUM. OBECNIE, Z ZACHOWANIEM USTAWIEŃ FABRYCZNYCH, NA KOMPUTERZE ZAINSTALOWANY JEST WINDOWS 7 ULTIMATE I SYSTEM FUNKCJONUJE BARDZO DOBRZE.
UPRZEJMIE PROSZĘ O ODPOWIEDŹ:
1/ CZY MOGĘ SKORZYSTAĆ Z BEZPŁATNEGO UAKTUALNIENIA DO WINDOWS 10 PRO, OFEROWANEGO PRZEZ MICROSOFT DO 29.07.2016- TERAZ, ZAKŁADAJĄC, ŻE SYSTEM I POWIĄZANE Z NIM URZĄDZENIA- JAK DRUKARKI, BLU-RAY ITP. BĘDĄ FUNKCJONOWAŁY PRAWIDŁOWO? JEŚLI NIE- TO DLACZEGO? I-
2/ KIEDY MOGĘ BEZPIECZNIE UAKTUALNIĆ OBECNY SYSTEM WINDOWS 7 ULTIMATE DO WINDOWS 10 PRO? PO UKAZANIU SIĘ WIĘKSZEJ AKTUALIZACJI ZBIORCZEJ WINDOWSA? SP1 DO WINDOWSA 10? W INNYM TERMINIE? W OGÓLE NIE UAKTUALNIAĆ SYSTEMU DO CZASU PRZESŁANIA PRZEZ PAŃSTWA STEROWNIKÓW DO WINDOWS 10 PRZEZ VAIO UPDATE?
Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA WYCZERPUJĄCĄ ODPOWIEDŹ.
Z POWAŻANIEM- WOJCIECH ZAWISZA,****
Powód edycji: podawanie prywatnych danych jest sprzeczne z zasadami Społeczności. Zachęcam do korzystania z dostępnej na forum opcji "wiadomości prywatne".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam
Panie Wojtku czy otrzymał Pan jakąś odpowiedz nazadane pytanie?Czy może już zainstalował Pan sobie Windows 10 jeżeli tak to jak się sprawuje?
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
TAK, ODPOWIEDŻ SONY- SONY NIE ZALECA UAKTUALNIENIA DO WINDOWS 10.