Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
247 - widok jak z Mordoru czy innego filmowego kadru :smileytwisted:
250,251,252 -
zazdroszczę możliwości spotkania z tak fajnymi (wizualnie) dzikimi zwierzynami
Moon over Olsborgs brua. - zbyt szeroko i szkoda, że krzaczory wchodzą w kadr
Moon over Ramfjordfjell. - ale mrocznie
Moon over Moen. - wypas lubię jak łysy jest taki ogromny. No i fajnie, że jest kawałek górki - to dużo daje na plus
zdziś pierwszy - fajny, ale bez krzaczków - musisz się nauczyć je usuwać (albo w rzeczywistości albo podczas obróbki)
(fajnie, że wróciłeś do normalnej numeracji - bo sam tytuł zdjęcia jest "wybrakowany" )
300-305 - kurcze, faktycznie mało światła tam macie
306 - NO WRESZCIE !
długo czekałem na tak klarowny kadr. Wiele Twoich zdjęć ma coś takiego, że z góry je skreślam - próbowałem dojść co to może być: światło, błędy podczas focenia, czy też obróbka - ale nadal nie wiem. Wiem za to, że na tym zdjęciu wreszcie się doczekałem czystego zdjęcia.
Duży plus
kris napisał(a):
306 - NO WRESZCIE !
długo czekałem na tak klarowny kadr. Wiele Twoich zdjęć ma coś takiego, że z góry je skreślam - próbowałem dojść co to może być: światło, błędy podczas focenia, czy też obróbka - ale nadal nie wiem. Wiem za to, że na tym zdjęciu wreszcie się doczekałem czystego zdjęcia.
Duży plus
Dziękuję Aniqo i cdn za dobre słowa.
Dziękuję krisie za odwiedziny i analizę Może nabędę jakiś komercyjny soft wreszcie kiedyś
Creoś dzięki za oklasky i zauważyłem, że sprytnie się podłączyłeś do życzeń udanych zdjęć. Spadam na wyścigi renów do miasta. Lekko nie będzie to złapać, bo pada śnieg, ciemnoszare niebo, ludzi tłum będzie i ciasno w tej uliczce a one (reny) naprawdę pomykają 60km/h tuż obok.
Tomek69N napisał(a):
Spadam na wyścigi renów do miasta
to czekamy na relację zatem
Tomek69N napisał(a):
ciasno w tej uliczce a one (reny) naprawdę pomykają 60km/h tuż obok.
Creatoor napisał(a):
O ile wróci...
Creatoor napisał(a):
to czekamy na relację zatem
Tomek69N napisał(a):
ciasno w tej uliczce a one (reny) naprawdę pomykają 60km/h tuż obok.
Wróciłem. Nawet chyba coś wyszło ale poczekać muszę do wieczora, bo kabelka nie zabrałem a w gościach jestem. Dzięki za troskę
Bertone napisał(a):
307 - troszkę ciemnawe , moim zdaniem![]()
smoku215 napisał(a):
Bertone napisał(a):
307 - troszkę ciemnawe , moim zdaniem![]()
A mi właśnie takie się podoba, piękno zachodzącego słońca w górach, no i Kormoran z 312 jest nie do pobicia
![]()