Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
Najbardziej podoba mi się 197
Dziękuję za odwiedziny i komentarze. W związku z nikłą ilością światła - Latarenki
Widoczki jak zawsze u ciebie bardzo ładne.
Z ostatnich najbardziej mi się podoba 201
Miło mi. Na dobranoc ociupinka plaży
Brak światła daje się we znaki...
super
ja odrobinę wrócę - czy to tylko złudzenie optyczne, czy 196 leci odrobinkę w prawo?
poza tym detalem - widać to na większości ostatnich zdjęć, ale najbardziej rzuciło mi się w oczy na 197 i 198 - świetnie wykorzystujesz kotrasty między ciepłymi, a chłodnymi barwami, jednocześnie każda z nich zachowuje swój charakter - nie ma na Twoich zdjęciach przecieplenia zimnych, czy ochłodzenia ciepłych barw.
co do ostatniego zdjęcia jeszcze - to jedno mniej mi się podoba - wkradł tu się jakiś chaos. za dużo tych elementów i wzrok mi się gubi - zrezygnowalabym albo z badylków na pierwszym planie, albo z ludzi na plaży. tym bardziej że ta czerwona kurtka kłóci mi się ze złocistymi trawami.
colorful No wreszcie nie było tylko och i ach. Dzięki. Faktycznie otwarłem własnie 196 - leci i to niemało wstawiłem krzywą wersję... Chaos to był eksperyment z czerwonym akcentem
Mam zdjęcie identyczne lecz bez tej pary ale postanowiłem poszaleć - nieomal nigdy nie wstawiam widoczków z ludźmi
Do znajomego przyleciała żona więc obwiozłem ich trasą widokową (a ochów z jej strony nie było końca...) i gdy sobie spacerowali ująłem ich poprzez te kłosy. Fakt co za dużo to nie zdrowo
Kat. wrzutki - atrakcja turystyczna
Kadry nie powalają może ale zwierz piękny. Wczoraj jadąc przez księżycowe okolice ustrzeliłem renifery pasące się tuż obok drogi. Ruch dobowy można policzyć tam na palcach a ludzie do nich nie strzelają więc zachowywały się beztrosko...
No Tomek, świetne polowanie
, piękne Renifery, Mikołaj będzie miał z nich pożytek
203 - coś chyba ruszone
204 - ładnie pokazany zwierzak