Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
kris napisał(a):
234, 235 - no te mnie nie powalają. Wyglądają dziwnie. Nieostro ?
Starosta napisał(a):
ładne widoki i kolorki
zresztą jak zawsze
Bertone napisał(a):
Jak jakiś plener foto... to tylko w Twoich rejonach Tomku
![]()
235 - wygląda jakby było malowane pędzlem![]()
szkicek napisał(a):
Z tego co widzę to na brak krajobrazów do fotografowania to nie możesz narzekać.
Za poprzednikami - piękne kolory.
smoku215 napisał(a):
Tak czy siak to jest w tych fotach duch Vikingów, ja to przynajmniej czuję![]()
.
Tomek będzie miał przechlapane jak wszyscy z forum zechcą na własne oczy zobaczyć te piękne krajobrazy i zwalimy się do niego na nocleg
paulina napisał(a):
sitylajts bardzo urokliwie wygląda i podoba się (jak to Dosiek zawsze piszę ) niezmiernie
![]()
anwizyblsan za Bartkiem kolorki przepiękne takie "romantyczne" wyszło Ci to zdjęcie
doslav napisał(a):
Pieknie tutaj i kolorystycznie bardzo zacnieNie mogę napisać więcej bo wazeliniarstwo będzie zbyt widoczne
![]()
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/notworthy.gif
kris napisał(a):
233 - O
![]()
kris napisał(a):
234, 235 - no te mnie nie powalają. Wyglądają dziwnie. Nieostro ?
Wszystkie pstryki masz fajne
Tomku miałam spore zaległości, więc wybacz, ze tak bardzo ogólnie
zdjęcia jak zwykle niezwykłe, choć już czasami widać, że brak światła daje się we znaki. pierwsze zorzowe - zjawisko piękne, ale zdjęcia jeszcze nie. no ale nie od razu Rzym zbudowano
za to nocne miasta -
Michael napisał(a):
Wszystkie pstryki masz fajne
![]()
![]()
![]()
colorful napisał(a):
Tomku miałam spore zaległości, więc wybacz, ze tak bardzo ogólnie
![]()
zdjęcia jak zwykle niezwykłe, choć już czasami widać, że brak światła daje się we znaki. pierwsze zorzowe - zjawisko piękne, ale zdjęcia jeszcze nie. no ale nie od razu Rzym zbudowano
za to nocne miasta -
Rozmarzyłam się
233 - przymknął byś słoja do f/11 i latarnie "świeciłby" jak gwiazdki... Nie ma co się obawiać dyfrakcji tylko przymykać słoja. Jeżeli masz statyw lub miejsce, gdzie postawisz body, to przymykaj śmiało do 11 lub 16.
Nudy, Nudy ... znow te widoczki... A tak na serio to uwielbiam je Great Job.
Dzięki za odwiedziny rakastan, Deviant, Matti . Nudnego, ciemnego pstryka z północy ślę
Coraz ciemniej i ciemniej. Dobrze, że do odlotu mam już tylko (albo aż) 5dni, 7godzin i 10 minut...
Wybacz Tomku , że będę znowu nudny ale jak zawsze - ładnie