Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
Dziś w drodze powrotnej z robala czasem na szczęście przestawało padać
chciała bym mieć taka drogę z pracy do domu - a te kolory, miodzio, jak zwykle heh
Widoki są do focenia ale co to trza się ich nakroić, ile mega bezpowrotnie ująć z kadru żeby nie było winiety-lunety...
dla mnie może być i bez krojenia, bo widok i tak piekny będzie - na każdym foto masz tak bajeranckie kolory ze szok
a mnie sie marzy jechac tam na rybki
Mnie to już łapki od klaskania bolą, ale co tam
oba zdjęcia jak zawsze super, ale 141 jak dla mnie to juz perwresja natura sie tam dla Ciebie obnaża ..
Obydwa zdjęcia są piękne,a co do 141 to zgadzam się z poprzednikiem
Dziś w związku z widocznością nieomal żadną z powodu ulewy przy której wycieraczki wysiadają zapodaję powtórkę z wczoraj i konkurs bez nagród co się komu kojarzy z foto nr 144. kat. zdjęcia turystyczna (jak wszystkie) i prosze o nie komentowanie łojesu ale druty. A tak w ogóle a propos wypowiedzi jednego z użytkowników forum: na tej fotce ujałem koloru bo było go mimo pochmurnego nieba zbyt dużo, podniosłem jedynie kontrast i chyba przeostrzyłem ale to dla dobra skojarzeń. Konkurs start!
Oglądam Twoją galerię na bieżąco i powiem Ci jedno: strasznie zazdroszczę Ci tych widoków. Galeria super