anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kris - Paris

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

kris - Paris

i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace :nauseated_face:

zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw :nauseated_face:

Jane-----
Początkujący

Bardzo ciekawa wrzutka streetowa. Kazde zdjecie opowiada jakas historie :)

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

wszedzie te markety-normalnie mam ich dosc

Nie rozumiem tego psioczenia na markety :c63
Niby wszyscy narzekają, ale jak coś potrzebuję i oblecę wszystkie sklepy w okolicy, nawet tej dalszej i nie ma, a wejdę do najbliższego hipermarketu (tok to się chyba nazywa) i bez problemu kupuję, to ja nie mam powodu by narzekać. Szczególnie, że mi widoku z okna nie zasłania żaden. I nie wspomnę o tym, że robiąc zakupy na tydzień nie muszę odwiedzić xx sklepów, bo wszystko mam w jednym miejscu...

------------------------------
fotoamator
profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

Tadeusz napisał(a):

Nie rozumiem tego psioczenia na markety :c63

a ja rozumiem trzy w sumie pod oknem i kolejne wciskaja to troche sporo-fakt wygoda bo wsjo w jednym miejscu ale...kazdy ma inne podejscie o tego tematu a tu jest forum foto wiec KONIEC TEMATU :smileymrgreen:

Bertone.
Poszukiwacz

Krisu , muszę Cię zmartwić ale ostatnia wrzutka street'ow jakoś nie podoba mi się :|

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
kuraq.
Poszukiwacz

483 i 484 sa okej :c20

hovany
Poszukiwacz

483, dla mnie, dobrze pokazuje jak mało widzimy przechodząc obok takich "babć". Jak zwykle przyjemna wrzutka.

BZ
Aniqa.
Poszukiwacz

Z ostatnich zdjęć podobają mi się 482,483 :thumbsup:
Ale cofnę się jeszcze wstecz,mianowicie w drugiej serii zdjęć z Anią bardzo spodobało mi się 458,a w trzeciej serii 464 :c4
Z poprzednich ulicznych moim faworytem było 469,a wśród zdjęć Basi 473 i 477 :thumbsup:

BuBu__
Początkujący

A ja głupia tyle czasu tu nie wchodziłam, ale będę miała zaległości do nadrobienia.
Zdjęcia jak zwykle rewelka!

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Po raz kolejny wyrażam podziw dla streetowych kadrów. Zwłaszcza dla 482

Starosta.
Początkujący

A ja tak nie o zdjęciach jeśli można :c20

Wszystkiego najlepszego kris :flushed: http://klubkm.pl/forum/images/smilies/torcik.gif

Zdrowia przede wszystkim :nauseated_face: Szczęścia. Sukcesów w pracy. Zawsze korzystnego światła i spełnienia marzeń.

Życzy Blondi http://klubkm.pl/forum/images/smilies/cheers.gif

Pozdrawia Starosta :grin: