Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Fajne te nowe tło masz bo zdj to nudne - nudnie świetne
(no może kolorystyka na ostatnim mi nie podchodzi ale to kwestia gustu)
Fajnie jak zwykle.
474 - hm.. a dałoby radę jakoś bez winiety na czole? w sensie LG rogu. Byłoby bardziej beauty shotowo;]
477 - zupełnie nie podoba mi się Jej mina, masz podobne, ale z innym spojrzeniem?
488
Fajne te nowe tło masz
Widzę, że moje top trzy znalazły się w tej wrzucie
I w ogóle, poza 474, wszystkie spodobały mi się mniej lub bardziej, z zastrzeżeniami lub bez
Co tu dużo pisać. Świetna seria, z genialnym! 478. (co chwilę do niego wracam ) na zakończenie. Zaglądam tu z naprawdę wielką przyjemnością
P.S.
Nie myślałeś, żeby skrobnąć parę słów (jakiś poradnik) o fotografowaniu ludzi, i dlaczego kadrujesz tak, a nie inaczej (po swojemu; parę słów o wpływie kadru na odbiór)? Przydałoby się, oj przydało
To będzie bardzo droga pozycja w księgarni - ale mam znajomości w wydawnictwie, może się uda taniej wydać...grzechoslaw napisał(a):
Nie myślałeś, żeby skrobnąć parę słów (jakiś poradnik) o fotografowaniu ludzi, i dlaczego kadrujesz tak, a nie inaczej (po swojemu; parę słów o wpływie kadru na odbiór)? Przydałoby się, oj przydało
No cóż - cała seria świetna tylko ... dlaczego przerwałeś w tym momencie? poproszę kolejne 479 .... itd
Co tu dużo mówić - fajne i już. Najbardziej jednak, poza Basią oczywiście
474 jest bezkonkurencyjne
Tadeusz napisał(a):
To będzie bardzo droga pozycja w księgarni - ale mam znajomości w wydawnictwie, może się uda taniej wydać...grzechoslaw napisał(a):
![]()
Każdy by tak chciał - za darmo.grzechoslaw napisał(a):
Miałem na myśli jakiś przyklejony temat, np. w dziale ABC fotografowania