Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
473 i 476 mi się bardzo podobają. 477 też spoko ale ten policzek mi nie pasuje trochę. może to moje scentrowane oko ale wydaje mi się jak by modelka miała świnkę
już któryś raz przeglądam ostatnią wrzutkę... 473 podoba mi się najbardziej, ale na pozostalych kolor włosów pięknie kontrastuje na fioletowym tle!
Ostatnie chwile dworca...
Ciągnie Cię tam, widzę
Tadeusz napisał(a):
Ostatnie chwile dworca...
Ciągnie Cię tam, widzę
Miejmy nadzieję, że w takim stanie dworzec zostanie już TYLKO na zdjęciach. Ten koszmarek już dawno powinien był zostać wysadzony w powietrze razem z estakadą :smileymrgreen:kris napisał(a):
Wiem, że te zdjęcia, które wtedy zrobiłem, to będzie niezła pamiątka,
484- widzę że tam dilerka szerzy się na każdym rogu ))
a wrzutka miła dla oka i niezła pamiątka
do tego Małoposlka dilerkasedziak1983 napisał(a):
484- widzę że tam dilerka szerzy się na każdym rogu ))
kolejena fajna wrzuta
kris napisał(a):
, a za dwa lata tam będzie centrum handlowe....
Ciesze się, że zdążyłem
jak dla mnie najbardziej do gustu przypadl mi pan rzeźbiarz
7mka kris. Podobają mi się street-y w Twoim wykonaniu. Ostatnio też próbowałem swoich sił w okolicy dworca. Ale efekt nie za bardzo. Ogólnie jest coś w tego typu fotach... Powiedz jak uzyskałeś efekt na zdjęciu nr 483. Chodzi o lewą i prawą stronę kadru i rozmazane osoby. A babcia ostra. A i jeszcze 484. Czy techniczne dobrze są wykonane zdjęcia uliczne gdzie ucięte są głowy, tułów, czy osoby ale główny temat zdjęcia jest widoczny jak trzeba. Nie pytam się pod kątem czepiania tylko czysto naukowym. Na pewno jeszcze nie raz wyskoczę na ulicę i chce wiedziec czy taki kadr jest ok. Pozdro