anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kris - Paris

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

kris - Paris

i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace :nauseated_face:

zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw :nauseated_face:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Fajne te nowe tło masz :c34 bo zdj to nudne - nudnie świetne :P :thumbsup: (no może kolorystyka na ostatnim mi nie podchodzi ale to kwestia gustu)

profile.country.pl_PL.title
kuraq.
Poszukiwacz

Fajnie jak zwykle.
474 - hm.. a dałoby radę jakoś bez winiety na czole? w sensie LG rogu. Byłoby bardziej beauty shotowo;]
477 - zupełnie nie podoba mi się Jej mina, masz podobne, ale z innym spojrzeniem?
488 :thumbsup:

Fajne te nowe tło masz :c34

Świetny kolor :c20

ania.s
Początkujący

Widzę, że moje top trzy znalazły się w tej wrzucie :c34
I w ogóle, poza 474, wszystkie spodobały mi się mniej lub bardziej, z zastrzeżeniami lub bez :c20

grzechoslaw
Początkujący

Co tu dużo pisać. Świetna seria, z genialnym! 478. (co chwilę do niego wracam ;) ) na zakończenie. Zaglądam tu z naprawdę wielką przyjemnością ;)

P.S.
Nie myślałeś, żeby skrobnąć parę słów (jakiś poradnik) o fotografowaniu ludzi, i dlaczego kadrujesz tak, a nie inaczej (po swojemu; parę słów o wpływie kadru na odbiór)? Przydałoby się, oj przydało ;)

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

grzechoslaw napisał(a):

Nie myślałeś, żeby skrobnąć parę słów (jakiś poradnik) o fotografowaniu ludzi, i dlaczego kadrujesz tak, a nie inaczej (po swojemu; parę słów o wpływie kadru na odbiór)? Przydałoby się, oj przydało

To będzie bardzo droga pozycja w księgarni - ale mam znajomości w wydawnictwie, może się uda taniej wydać...
:c20

------------------------------
fotoamator
Methos-----
Początkujący

No cóż - cała seria świetna tylko ... dlaczego przerwałeś w tym momencie? poproszę kolejne 479 .... itd :c20

profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

Co tu dużo mówić - fajne i już. Najbardziej jednak, poza Basią oczywiście :nauseated_face:

jmw.w-----
Nowicjusz

474 jest bezkonkurencyjne :c4 :c20

grzechoslaw
Początkujący

Tadeusz napisał(a):

grzechoslaw napisał(a):

Nie myślałeś, żeby skrobnąć parę słów (jakiś poradnik) o fotografowaniu ludzi, i dlaczego kadrujesz tak, a nie inaczej (po swojemu; parę słów o wpływie kadru na odbiór)? Przydałoby się, oj przydało

To będzie bardzo droga pozycja w księgarni - ale mam znajomości w wydawnictwie, może się uda taniej wydać...
:c20

Miałem na myśli jakiś przyklejony temat, np. w dziale ABC fotografowania. Ale na papierze jak najbardziej, może być ;)

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

grzechoslaw napisał(a):

Miałem na myśli jakiś przyklejony temat, np. w dziale ABC fotografowania

Każdy by tak chciał - za darmo.

Ale niewykluczone, że sekcja poradnikowa na stronie sony.pl się rozwinie... :c18

------------------------------
fotoamator