anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

oldguest
Początkujący

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

Witam, mój debiut na tym forum. :) Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:

797 ODPOW. 797
profile.country.pl_PL.title
destin6
Poszukiwacz

239 - robi wrażenie! bardzo mi się podoba :c4

szkicek
Nowicjusz

fajne pomysły, ale to co mi się rzuca w oczy w negatywnym znaczeniu to mina modelki - na każdym zdjęciu taka sama, bez emocji

oldguest
Początkujący

szkicek napisał(a):

fajne pomysły, ale to co mi się rzuca w oczy w negatywnym znaczeniu to mina modelki - na każdym zdjęciu taka sama, bez emocji

hihi, wiedziałam że ktoś na pewno zauważy, przy obróbce właśnie też zauważyłam że na każdej fotce wygląda tak samo, bardziej spontaniczna sesja, dziewczyna nie bawi się w modelowanie - jeszcze nie wie jak wygląda korzystniej :)

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

240 - Nie pasuje mi centralne ustawienie modelki. Wiem, że marudzę, ale tło jest po obu stronach dziewczyny takie samo, więc w tym przypadku kadrowałbym delikatnie na prawo albo na lewo. Na pewno delikatnie, bo zbyt mocne przesunięcie kadru - sprowadzi zdjęcie do banału. Pokusiłbym się o kwadrat (wtedy modelka może być po środku).

oldguest
Początkujący

jak w temacie, Julka w osobie własnej :c37 , sprawczyni całego zamieszania na tym wątku :P
moje, jakieś tam własne rozkminy w mroźny wieczór ;)

TMiN-----
Początkujący

nudź się dalej mroźne wieczory.... pomysły z kilkoma twarzami na tak :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Matryca do czyszczenia...

oldguest
Początkujący

tak wiem, baardzo brudna jest .

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Zabawa czasem naświetlania - ciekawe pomysły masz. :thumbsup:

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
BuBu__
Początkujący

fajne fajne, czekam na kolejne pomysły, bo coś czuję, że masz ich sporo ;)