anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Problem z HX60 - ostrość, kolory, zoom

profile.country.PL.title
Leokia91
Nowicjusz

Problem z HX60 - ostrość, kolory, zoom

Hej! Mam pytanie związane z Sony DSC HX60. Dotyczy to także kolorów. Czy normalne, że mój trzyletni aparat Sony DSC HX60 (od kiedy go kupiłem) ma takie problemy od około roku

Odpowiedź aparatu na włączenie/wyłączenie lub reakcja na niektóre ustawienia jest bardzo powolna w porównaniu do pierwszych 1-2 lat.

Aparat zawsze ma problemy z każdą kartą SD, którą wkładałem, gdy na komputerze przycinam zdjęcia - zawsze działa jakby brakowało plików.

Zoom lub ostrość aparatu stają się coraz bardziej problematyczne - nie chce się skupić ani w zoomie, ani normalnie; potrzebuje dużo czasu na skupienie się na rzeczach - w początkowych latach (1-2 lat temu) działało lepiej niż teraz.

Myślę, że może to być związane z pogodą, ponieważ od roku zawsze ma dziwne kolory (nic się nie zmieniło, ustawienie "złoty automatyczny").

Czuję, że jakość zdjęć w kwestii kolorów i ostrości się pogarsza, kolory stają się bardziej wyblakłe. Myślę, że może to być związane z pogodą, ponieważ od roku zawsze ma dziwne kolory (nic się nie zmieniło, ustawienie "złoty automatyczny"). Jakie są sugestie i pomysły? Błądem jest, co zauważyłem, czy to normalne?

0 ODPOWIEDZI 0