Podziel się wrażeniami!
Gdybym był bogaty wyrzuciłbym swój telewizor z trzeciego piętra, ten bubel doprowadza moje zdrowie do ruiny. Nigdy w życiu nie zdażył mi się tak beznadziejny zakup, przez pół roku działał w miarę dobrze. od drugiego lutego - czyli od aktualizacji 3.179 jest tragicznie, wczoraj panowie z Sony doradzili mi aktualizcję v3.317 która jeszcze bardziej zdemolowała działanie telewizora. Jedno jest pewne - NIGDY NIE DOTKNĘ NICZEGO OD SONY, NAWET KIJEM !!! POZDRAWIAM TOWARZYSZY NIEDOLI
Z komentarzy w sieci widać, że platforma Android TV ma jeszcze sporo problemów. Próbowałeś przywracać telewizor do ustawień fabrycznych po aktualizacji? Na telefonach czasami to pomagało.
Przywróciłem ustawienia fabryczne, mało tego na godzinę odłączyłem od telewizora wszystkie kable. Dzisiaj tylko raz zawiódł pilot, czyli po włączeniu zero reakcji. Kilka razy po włączeniu działał prawidłowo, może wreszcie się uspokoi ? Pozdrawiam
Też mam KDL 50W808C i też mam z nim problemy. Na tym forum wyczytałem, że - przynajmniej na niektóre z nich - może pomóc wyłączenie niepotrzebnych synchronizacji w ustawieniach konta Google, co też uczyniłem i od 2 dni nie pojawił się problem z pilotem (odpukać). Może to jest to?