Podziel się wrażeniami!
Witam posiadam ten tv od 2 dni i znikło mi z tv IPLA-oraz TVN PLAYER
Witam,
Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne i sprawdź czy nadal nie ma.
Pozdrawiam
Jest juz ale PLAYER nie uaktualniony sa stare odcinki seriali i brakuje nowych
pisz gdzie się da, facebook sony, tvn, player, wysyłaj maile gdzie się da, zrób hałas gdzie się da.
bo ja czuję się osamotniony, bo jak widać w moim wątku nikomu na tym nie zależy...
Też mam ten problem. Brak jakichkolwiek polskich aplikacji. W sumie aplikacji jest od groma, ale po co? Wkurzające to wszystko. Będę jeszcze pisać do Sony, ale pewnie mnie oleją. Ewa Jesionek.
Reset Tv i się pojawią. A wogole co Sony ma do nie swoich apk? Możecie winić Google i producenta apk.
Przez 1,5 roku były tvn plater, tvp i ipla, jednak po każdej aktualizacji zawartość aplikacji ubożała. W końcu aplikacje zniknęły. Żadne resety nie pomagają. W samsungu nie ma tego prolbemu.
Nadal nie ma polskich. Inne aplikacje są i działają. Pojawił się nawet Netflix. Żadne resety ani ustawienia fabryczne nie pomagają, poza tym, to nie kwestia niedziałania, lecz zawarttości. Inne aplikacje są ok, tyle ,że nie są potrzebne. Po co mi czeskie lub francuskie?
W sumie korzystam jedynie z you tube.
Wiem, że inne osoby też mają tem problem. Aplikacje polskie też im zniknęły. To wina Sony Entertainment Network. Jedna wielka ściema dla naiwnych nabywców telewizorów. Wielki mi smart.